Az volt a cél, hogy az asztal üres legyen, ezért mindent lepakoltam a tálcára. És miután ez megtörtént, ki akartam mindent törölni az asztalról, gondolván a tálcán minden megvan. Most mit tegyek?
Lehet csak én vagyok lassú felfogású, de én ezt nem tudom követni rendszergazda létemre. :D
Szóval magyarán az asztalon lévő cuccokat(mindent?) belepakoltál egy mappába, és azt az egy mappát tetted le tálcára? Nem tudod visszahúzni az asztalra? Nem értem.. Noh és tulajdonképpen most milyen mappák hiányoznak neked? Sajátgép, és lomtár? Startmenüből a sajátgépet vissza húzhatod az asztalra.
Szóval lepakoltam mindent a tálcára:
- egy mappát amibe belepakoltam mindent
- lomtár
- sajátgép
Miután ez megtörtént kitöröltem a sajátgépet, lomtárat az asztalról, mert úgye már a tálcára rápakoltam
Ezek után töröltem a mappát az asztalról és nem rakta bele a lomtárba, mivel az már a tálcán volt. Viszatudom szerezni a mappám?
Itt egy kép, hogy hová is raktam a lomtárat, a sajátgépet és a mappát. Szóval leraktam ide őket és kitröltem a sajátgépet é lomtárat az asztalról. Ezeke után a mappát, de sajna nem rakta bele a lomtárba mert az addigra ott volt lent:) Nézd a képet!
??????
A tálcán csak linkek vannak. Attól, hogy odahúzol egy mappát, még csak egy linket kreáltál a mappához. Mikor kitörölted, akkor is a Lomtárba kellett volna kerülnie, hacsak nem volt annyira nagy, hogy nem fért el a lomtárban. Ekkor teljesen törli a rendszer. (Illetve: ha egyáltalán 0-ra van állítva a lomtárad vagy ha Shift+Delete-t használtál.) GetDataBack-kel lehet próbálkozni, de imádkozz, hogy még ne legyen felülírva a mappád.
Egyébként ha az asztalon nem tároltál külön fájlokat, hanem csak parancsikonokat, mint amire ki is van találva, akkor nem vesztettél el semmit, mindent vissza lehet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!