Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha csatlakozok az xbox live...

Ha csatlakozok az xbox live hoz akkor utána ingyen tudok multizni a játékaimmal?

Figyelt kérdés
Mert sok helyen olvastam, hogy ha létre hoztál live fiókot utána még fizetni kell, hogy pl multizni tudj meg ilyenek.Akkor ez, hogy is van?

2013. máj. 31. 19:49
1 2
 11/18 anonim válasza:
Azért a pc-s dologba beleszólnék. 80-ér olyan gépet raktam össze 2 éve, hogy AZÓTA IS! minden játékot maxon(1-1-et kell mediumra vinni úgy már tökéletes) visz.
2013. jún. 4. 21:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Na és mik vannak benne?Le merem fogadni nem Full HD-s felbontáson, hanem 1280x1024-ben.Ha meg az ember egy nagyon kemény kitartó gépet akkar akkor min 7870 Thaiti LE GPU-s VGA kell.
2013. jún. 5. 18:20
 13/18 A kérdező kommentje:

Szerintem ha kicsit is át gondolnátok az egészet akkor rájösztök, hogy inkább pc...

Mert ti igazábol ti csak nagy xbox pártiak vagytok akik nem gondolják át a dolgot csak veddik az xboxot, mert ne, hogy már jobb legyen a pc.

De mind1 ne akarok vitázni.

2013. jún. 5. 19:12
 14/18 anonim válasza:
Nem tudom mit nem lehet azon érteni, hogy "MAX"-on...
2013. jún. 5. 19:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Innen is látszik, hogy kamuzol, mert ha nem így lenne leírtad volna mit raktál össze 80ból.
2013. jún. 5. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Ja MAX-on kamuzol!Gondolom azért jársz ide hazudozni,mert otthon már nem hiszik el azt sem amit kérdezel.Tudod 80ropi-ból MAX sz@rt tudsz összerakni,de nem gépet.

Egy normális videó kártya 70ezer körül mozog,akkor miről beszélsz te Búza?!

2013. jún. 6. 13:04
 17/18 anonim válasza:
Nem fogom ilyeneknek leírni, hogy milyen gépem van. Ha ilyen szerencsétlenek vagytok, hogy 250-ből tudtok olyan gépet összerakni mint amit én 80-ból grat!! :-))
2013. jún. 6. 14:34
 18/18 anonim válasza:
Én 10ezerből raktam össze, minden fullos, 64 magos a procija és támogatja a 64 megabájtos SSD-t.
2016. okt. 7. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!