Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért telik magától a merevlem...

Miért telik magától a merevlemezem?!

Figyelt kérdés
40 GB, Windows XP. Eddig minden ok volt, volt mindig 15-20 gb szabad helyem. Hirtelen elkezdett magától telni, és állandóan 10 giga szabad helyem van. Elkezdtem törölgetni, visszanyertem azt a 15 giga szabad helyet. Másnap megint csak 10 giga szabad helyem van... Frissítéseket kikapcsoltam, semmit nem telepítek. Nem találom a sokat foglaló programot. CCleaner sem segít.
2013. máj. 30. 20:47
 1/4 levis56 ***** válasza:
Hogyan,milyen módszerrel törölgetsz?A beépülő vírusok is képesek kéretlen alkalmazásokat telepíteni.Esetleg vírus írtást próbálhatnál.
2013. máj. 30. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le a SpaceSniffer nevű programot. Nagyon könnyen meg lehet vele találni, hogy mi használja a tárhelyet.
2013. máj. 30. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nos, hát úgy törölgetek, hogy pár nem rendszermappát kitörlök, ami sokat foglal és már nem kell, és CCleaner, meg pár fölösleges program.
2013. máj. 31. 14:51
 4/4 levis56 ***** válasza:
Javaslom a Revo Uninstaller programot a pro egy hónapig ingyenes,ha ezzel törölsz jelöld be a három törlési mód közül a speciálist.Ez kitöröl mindent a háttértárolókból és a reigisztrációs adatbázisból is nem csak simán a programot törli.Ezután az eszközök menü végleges törlés opciók mappák,fájlok törlésével minden letöltést dokumentumok közöt is felesleges mappákat egyszerüen törölhetsz,végül a nyomtakarítóval/eszkötök menü/töröld a meghajtókat.Egy csomó hely fog felszabadulni.Ha van lemezkép fájl letöltve írd ki lemezre és utána töröld mert ha ezek a programok ha nincsenek is telepítve akkor is ugyanannyi helyet foglalnak mint a telepített programok.
2013. máj. 31. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!