Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet visszaállítani?

Hogyan lehet visszaállítani?

Figyelt kérdés
csináltam egy csökkentett módú indítást/utána egy rendes indítást / és azóta a tálca fehér lett és a startgomb is más lett.ha otthagyom 10 percre/így van beállítva/ akkor kikapcsol a képernyő és mikor rákattintok akkor kiírja hogy xy zárolva/eddig is így volt/és az a kép is fehér mármint a háttér eddig pedig ott volt a háttérkép.nem tudom mennyire voltam érthető?nem tudom mit kell csinálni,kérlek segítsetek!!!
2013. máj. 30. 17:12
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Win7:

Start -> írd be Rendszervisszaállítás és futtasd

XP esetén:

Start -> Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszervisszaállítás

Ha azt írja ki hogy nincs bekapcsolva a szolgáltatás akkor nem tudod visszaállítani, más módon kell helyreállítani.

Próbáld a Személyre szabásnál visszaállítani azt a témát amit előtte használtál. (Asztalon jobbegérgomb.)

2013. máj. 30. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

panda vírusirtóm van de nem tudom hol kell letiltani,a tűzfalat kikapcsoltam de így se jó

2013. máj. 30. 18:40
 3/3 A kérdező kommentje:
juppíí sikerült lefuttattam egy hibaelhárítást és jó lett minden a régi!!megtaláltam a panda letiltását is.nem kell rendszer visszaállítás de legalább tudom miért nem sikerült.köszönöm szépen a gyors válaszodat!!!
2013. máj. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!