Barna38 kérdése:
Hogyan kell jól kiírni, egy playstation 1-es játékot?
Figyelt kérdés
Eddig így csináltam:letöltöttem,kicsomagoltam az ISO fájlt Alcohol 120%- ba betettem playstation módba 2x sebességhel verbatim,maxell 1-52x-en írható cd-re kiírtam.A játékok vagy nem indultak el vagy csak nagyon lassan töltődtek be és a gép olvasója nyikorgó, csikorgó hangot adott ki majd leállt. Az olvasóval nincs baj eredeti lemezt gyorsan,halkan olvassa.Mit rontok el? Válaszokat előre is köszönöm.2013. máj. 29. 19:54
1/2 anonim válasza:
Én annó Ps2-re Free Burning Studio 6-al irtam rendes adatlemezen 2,4-es sebességen. Próbáld meg vele.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Próbáltam már vele de ugyan ezek a tünetek lassú olvasás és kerregés.Próbáltam már az összes ismertebb íróprogramot,cd írót,cd lemezt de sehogy se jön össze nem értem miért.
2013. máj. 31. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!