Szeretném megvásárolni a Battlefield 3-mat, melyiket lenne érdemes?
Úgy értem hogy a sima alapjátékkal is nagy a játékélmény, vagy a Battlefield 3 Premium kelle?
Ha megveszem a prémium csomagot, ahhoz külön megkell vennem az alapjátékot is?
Kell valamiféle előfizetést fizetnem havonta, a multiplayer modhoz?
Ha tudja valaki, melyik oldalról lenne a leggazdaságosabban vásárolni?
Ezekre lennék kíváncsi, remélem tud valaki segíteni, előre is köszönöm.
A "Battlefield 3 Premium Edition"-t vedd meg.
Ez tartalmazza az alapjátékot és az összes kiegészítőt és nem sokkal drágább, mint csak az alapjáték.
Ha PC-n játszol nem kell semmilyen előfizetés (Xbox 360-on kell Gold tagságot venni).
A legolcsóbb helyet meg googlival 5 perc alatt te is megtalálod.
"Lehet hogy csak én vagyok bamba, de a prémium csomagnál az alapjátékot nem hiszem hogy belerakják, vagy ha igen, az 12 ezer körül van. Nem tudnál linkelni egy olcsó félét véletlenül? Már nem tudom hogyan is keressem :D"
Létezik "Premium" és "Premium Edition", az előbbi csak kiegészítő, az utóbbi alapjáték+kiegészítő.
Nézd beírod Google-ba, hogy "Battlefield 3 Premium Edition", rögtön az első találat az árgép.hu, ahol össze vannak válogatva a legolcsóbb helyek, ebből kiválasztod azt, amelyik neked szimpatikus.
Mint írtam, ennél többet senki más sem tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!