Sony vagy Skullcandy fejhallgató?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy fejhallgatót de nem tudom eldönteni ,hogy melyik legyen. Inkább az a fontosabb ,hogy melyik szól jobban de a kinézetére is adni szeretnék. Nem az utcára venném fől hanem otthonra kellene meg hosszabb utazásokkor vinném el magammal. Mind a kettő ugyanúgy 10000ft-ba kerül a Skullcandy külsőre nekem jobban tetszik és pozitívakat hallok róla de nem vagyok benne biztos ,hogy jobban megéri mint a Sony. Szerintetek melyiket vegyem meg? Sony vagy Skullcandy fejhallgató?
a skullcandy tényleg ótvar. nekem fülhallgató volt, de 2 hónap alatt magától elromlott (nem szólt egyik fülhallgató), ugyanez volt egyik ismerősömnek is vele 2hónap után kb. mondták rá, hogy szarul szól, én úgy hallottam jó, de most, hogy kicseréltettem garanciába sennheiser-re ,hát ég és föld a kettő a sennheiser javára.
a skullcandy-nél tényleg csak a külsőre mennek , a többi meg kb le van szarva.
a kettő közül egyértelműen a Sony . milyen sony-ra gondoltál? mert én tuti ilyet vennék a helyedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!