Mi a vélemény a HP Pavilion laptopról?
Figyelt kérdés
Új laptopot szeretnék,úgy gondolom,hogy a Hp jó.
Akinek ez van, írja le véleményét.
2013. máj. 26. 13:17
2/8 anonim válasza:
[link] pár napig volt nálam, hogy telepítsem fel. Remek kis gép, és a mai játékokat is elég szépen viszi.
3/8 anonim válasza:
Ismerősömnek egy g6-os sorozatúja van. Nagyon kis pöpec masina, és alig melegszik.
4/8 anonim válasza:
Jó, lehet csak én kaptam ilyen fos laptopot, de kb 1 éve vettem azóta 4x volt szervizben ebből 2 szer szétment a hűtése. 2 szer kellet újrarakni mert nem kapcsolt be.
És egy szar retro gta : sa nál laggolt :SS
továbbá a gyenge amd processzorra is panaszom van.
De amit te linkeltél be annak erősebb valamennyivel.
Ha játékra akarsz venni én inkább egy másikat néznék persze csak személyes vélemény
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem játékra venném,hanem internetezésre, filmezésre.stb.
2013. máj. 30. 14:00
6/8 anonim válasza:
Internetre filmnézésre ne ilyen drága laptopot nézz. netezésre megteszi egy 100-120 as laptop :)
7/8 anonim válasza:
"2 szer kellet újrarakni mert nem kapcsolt be. " Rég nem a hardware-ben van a hiba, ha egy újratelepítés megoldja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!