Minecraft servert hogyan csináljak?
Letöltöttem a servert.... minden késsz csak hogyan szerezzek ip-t??
(Ha lehet ne hamachis és ilyen fajta legyen a válasz pl.: Nem tudtunk egymáshoz csatlakoz.i hamachiban!!!!!)
Elso. A te IP-cimedet kell megadnod a haveroknak, mivel nalad fog futni a szerver.
Masodik. Az IP cim mindig adott, nem kell szerezned:
Ezen a linken leellenorizheted mi a sajatod.
Harmadik, ha mindent jol csinaltal de a haverok meg sem latjak, akk portot kell nyiss a routeren a szerverednek (ami onmagaban hordoz veszelyeket) illetve lehet meg a tuzfalad is blokkolja
Amennyiben port nelkul probaltak meg becsatlakozni hozzad (tehat csak az ip cimedet adtad meg) akk az ip-d utan :8080 (asszem minecraft ezt hasznalja, vagy amit nyitottal neki, de sztem 8080-at nyissatok...) port szamot adjatok meg. Tehat: 95.91.251.264:8080 (most ne ezt a szamot nezd, ez egy nemet nyomtato modem ipje :D )
A 95.91.251.264 helyere a sajat IP-det irjatok....
Ha igy sem megy akk valoban a modem nem engedi oket, akk nyitni kell neki portot.... Annak a menetenek google-n jarj utanna mert itt hosszu lenne :)
Daniel_La_Costa
Nem tudom megcsinálni mert beírom amit kiadott és + a port és Can't reac'h server! valószínűlüleg az a baj hogy a gép nincs összekötve a rooterrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!