Mi a baja a gépemnek?
A merevlemezzel lehet baj,mert az alábbiakat tapasztalom:
Eleinte beindul, lehet is használni, de lassabb.Elkezdek játszani, aztán kb 30 perc múlva a hangok beakadnak, akár 1-2 percig is.Pl ha azt mondaná a játék, hogy kutya,ez lesz belőle: ku,ku,ku,ku és x idő múlva kimondja,aztán működik tovább. Emellett elkezd akadni, de nem csak szaggat, hanem akár percekig is beakad a kép,meg a hang. Ilyenkor többször bejön a blue screen,aztán kikapcsol és nem lehet visszakapcsolni,mert azt írja,hogy ,,Disk read error occured(lemezolvasási hiba történt)"
Mi lehet a megoldás? Most csináltam egy töredezettség-mentesítést, hátha..
Köszönet a leendő válaszolóknak!:)
Nem tudom, hogy van-e rajta garancia:S
Ez egyébként egy 500gigás, wdc wd5000aakx
Jó vinyó,vagy felejtős?
Nekem SAMSUNG vinyóim vannak, azokkal sose volt problémám. Párat le is ejtettem véletlenül, semmi bajuk nem lett tőle. Pedig akkor be is "fostam".
Van egy 120GB-os SAMSUNG vinyóm 2005-s azóta megy. Igaz hogy SMART szerint olvasási hibákat vét nem is keveset de szépen megy. És arra azt mondja a progi hogy még jó.
A kábel milyen? 1cm széles és lapos? Akkor az SATA. Most egy kicsit lista szerűen magyarázom el:
Windowst újra kell tenni - Attól függ
Igen: ha az a vinyó romlott el amin az volt rajta
Nem: ha egy másikon volt rajta az oprendszer
Fog passzolni?
Ha 3,5" (col) osat veszel, azaz nem laptop vinyót, akkor igen. A laptop vinyó 2,5" és a tenyeredben elfér. Gyártótól függetlenül belefog menni a gépbe, mert szabványos. Csak nem mind1 hogy normál vagy laptop vinyó. De ha bemész a boltba és azt mondod: "XY GB-os SAMSUNG-ot kérek", tudják mi kell neked. De segítenek is.
SATA egyik kedvenc tulajdonsága (nekem):
Gép futása közben is behelyezhető, mivel úgy reagál rá mint 1 USB-re. :) Én szoktam játszani, úgy hogy menet közben húzogatom ki-be, mert 2 SATA helyem van, de 3 vinyóm. :)
köszi szépen:)
kis segítséggel majd kicserélem:D jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!