Miért nem lehet megnézni/megnyitni a fájlokat a pendrive-on, SD-n és külső winchesteren?
Bocsi, félre nyomtam. Szóval ez nekem nagyon úgy néz ki, mintha a gépeddel lenne hiba. Ajánlanám, hogy mondjuk az USB-HUB-ok driverjét próbáld meg újratelepíteni
egy kérdés: a többi usb eszközt sem kezeli normálisan? gondolok itt mondjuk egérre, vagy billentyűzetre
mondjuk a géped pontos típusa, az oprendszer pontos típusa is sokat segítene, meg mondjuk alaplap típus, ha tudod
más minden működik. de mint ahogy írtam több gépen is próbáltam minden hol ez a hiba. :S
Alaplap: ASUS M2N68-AM SE2
Oprendszer: Windows 8 Pro 64bit
Laptopon is próbáltam azon Windows 7 Ultimate 64bit van. Azon próbáltam USB-n keresztül is és kártya olvasón keresztül is de nem jó :(
Külső winchesteren pl van vagy 50 film amit ha a TV-mbe dugok akkor kijelzi mindet de ha a gépembe akkor csak 1 - 2 fájlt mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!