Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem lehet megnézni/megny...

Miért nem lehet megnézni/megnyitni a fájlokat a pendrive-on, SD-n és külső winchesteren?

Figyelt kérdés
Amikor bedugom a gépbe a pendrive-om vagy SD kártyám mindig azt mutatja hogy üres.. pedig van rajta fájl. onnan tudom mert ugye mutatja hogy mennyi hely foglalt.. szóval bedugom és van amit ki se jelez, de olyan is van amit kijelez, de ha meg akarom nyitni egy hiba üzenetet ad ki és alul előjön, hogy a rendszer kártevőt észlelt. már próbáltam azt is, hogy formáztam de utána ugyan ez a gond. próbáltam több gépen más-más oprendszerrel de mindegyiknél ez a probléma.. a TV-n viszont meg tudom nézni őket.

2013. máj. 23. 18:24
 1/4 suviking ***** válasza:
Ez nekem nagyon
2013. máj. 24. 12:56
 2/4 suviking ***** válasza:

Bocsi, félre nyomtam. Szóval ez nekem nagyon úgy néz ki, mintha a gépeddel lenne hiba. Ajánlanám, hogy mondjuk az USB-HUB-ok driverjét próbáld meg újratelepíteni

egy kérdés: a többi usb eszközt sem kezeli normálisan? gondolok itt mondjuk egérre, vagy billentyűzetre

mondjuk a géped pontos típusa, az oprendszer pontos típusa is sokat segítene, meg mondjuk alaplap típus, ha tudod

2013. máj. 24. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:

más minden működik. de mint ahogy írtam több gépen is próbáltam minden hol ez a hiba. :S

Alaplap: ASUS M2N68-AM SE2

Oprendszer: Windows 8 Pro 64bit

Laptopon is próbáltam azon Windows 7 Ultimate 64bit van. Azon próbáltam USB-n keresztül is és kártya olvasón keresztül is de nem jó :(

Külső winchesteren pl van vagy 50 film amit ha a TV-mbe dugok akkor kijelzi mindet de ha a gépembe akkor csak 1 - 2 fájlt mutat.

2013. máj. 24. 18:48
 4/4 suviking ***** válasza:
na sajnos ebben az esetben semmi ötletet nem tudok, mert ez így elég érdekes kis összeállítása a hiba körülményeinek, sajnálom
2013. máj. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!