Mi foglalja le a rendszermeghajtómat?
Figyelt kérdés
60Giga van rajta de nem tudom miből áll ez mert egy vin7 + 30kis program aminek nincs tárhelye a c n de nem is látszik rákeresésre nagy file azaz többezer kis file foglal de ezeket hogy lehetne kiszűrni hogy mi kell és mi nem? uninstaláltam egy két progot de nem jött le semmi szinte. Nem tudom elképzelni hogy mi foglal ja és 3,5éve megy a gép minden nap de a helyfoglalásra ez nem érv szerintem.2013. máj. 22. 22:33
1/2 anonim válasza:
Ha nekem ilyen gondom van akkor futtatok egy CCleanert, utána pedig TreeSize Free nevezetű programmal megnézem mi foglal olyan nagy helyet és ami nem kell azt kitörlöm.
2/2 A kérdező kommentje:
Oké de most letöltöttem a tree size free t , nagyon szépen látom hogy a vindovs winsxs mappa van teli minden f0ssal de ettől még nem vagyok előre mert ez 73 000 fájl egy csomó dll végtelen hosszú címmel szoval ha még érteném is hogy mi mit jelent és mit lehet törölni akkor is életem végéig itt ülnék a gép előtt szóval mit lehet most csinálni ,ezek a szärok a gép életén át gyűlnek és beterítik a cét vagy hogy lehet kitörölni? nem tudod?
Sejtem ilyenkor az a válasz hogy rakd újra a vindovszt de én nem akarom szoval ezért kérdem.
2013. máj. 23. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!