Miért kapok minden ötödik percben kékhalált?
Figyelt kérdés
Win7-em van bármit elkezdek csinálni be jön egy kék ablak nvlddmkm.sys-re hivatkozva és újraindul a gép.Decemberben csinálta ezt egy hétig és utána jó lett. Most megint csinálja. Valaki segíítsen :(2013. máj. 22. 15:09
1/7 anonim válasza:
Telepítsd újra a VGA drivert nagyon úgy néz ki hogy ott van a hiba
2/7 anonim válasza:
Kalóz windows, driver hiba, esetleg turkálás lehet az oka.
3/7 anonim válasza:
A hardver hibát se hagyjuk ki a sorból!
4/7 anonim válasza:
Én a kékhalált okozó sys fájlból következtettem a VGA driverre.
persze egyáltalán nem biztos hogy ez okozza de én ezzel kezdeném.
Mivel nv: gondolom nVidia l: talán loader.
érdemes lenne a legfrissebb win 7 driverrel megpróbálni
5/7 A kérdező kommentje:
A VGA-hoz kb. 5-6 drivert próbáltam ezen belűl újabbat régebbit beta-t de mindegyiknél szar volt.
2013. máj. 22. 15:59
6/7 anonim válasza:
És úgy próbáltad hogy törlöd a Drivert a rendszerből? mármint vezérlőpult/eszközkezelő/eltávolítás és ott pipáld ki hogy törölje az eszköz illesztőprogramját.
ha így sem működik akkor más ötletem nincs mint hogy telepítsd újra a gépet mert akár vírus is okozhatja
7/7 A kérdező kommentje:
Újra telepítettem már az sem nagyon oldotta meg a problémát.Amúgy az Nvidia-nal telepítéskot van "Tiszta telepítés" ami azt jelenti hogy letörli a jelenlegi drivert és az újat rakja fel.
2013. máj. 22. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!