Üdv! Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pi3540 típusú szerkezetem, ami folyamatossan lefagy. Miért? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyre sűrűbben elkezdett lefagyni a gépem (csak úgy)aztán végül megadta magát a merevlemez,amit a mai napon ki is cseréltettem,és feltettem egy windows7-et. Örültem,mert nem fagyott le,és tudtam a dolgomat végezni,erre megint lefagyott,majd újraindítás után megint lefagy. A gépben volt egy hibás ram,amit ki vettem és mivel garanciás,így elküldtem,hogy cseréljék ki,szóval a ram hiba kilőve és a merevlemez hiba sem lehetséges. A géphez nincsennek driverek a windows automatikusan felismeri őket,szóval szerintem ezek a hibák is kilőve. Az alaplap hiba az kérdéses,de nem érzek égett szagot,nem indul újra a gépem sem,csak lefagy :( Valakinek egy okos ötlete van,hogy mitől lehet?2013. máj. 21. 13:23
1/3 A kérdező kommentje:
Odáig már eljutottam,hogy a gépemnek "semmi baja" viszont észrevettem hogy a laptop adapterje (zsinór)pár helyen puklis,ez okozhat-e fagyást? Mert kipróbáltam úgy,hogy csak az akumlátor volt benne úgy bírta 20 percig fagyás nélkül aztán lemerült.Most feltöltöm az akumlátort aztán megint megnézem,hogy bírja-e 20 percig,ha igen,akkor megnézem áram alatt és ha akkor fagy be,akkor lehet meglesz a probléma...
2013. máj. 21. 17:24
2/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen laptopom van, az első hiba szintén a merevlemezzel volt. viszont visszatérve nem hinném, hogy a tápkábel okozna ilyen problémát. Úgy próbáltad már hogy az akksi nélkül csatlakoztatod az áramhoz?
3/3 anonim válasza:
Vagy esetleg egy bios frissítés lehet hogy megoldaná, vagy a rendszerrel van valami bibi.
Azt hiszem, hogy a 1.10c biosnál nincs frissebb. [link]
ezen az oldalon megtalálod a laptopodhoz valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!