Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendszer üresjárati folyamatba...

Rendszer üresjárati folyamatban? Mi ez?

Figyelt kérdés

Hali feltettük az XP-t egy gépr, és az a helyzet hogy nem enged csinálni semmit..Nem hozta be se az ikonokat a Start menüt és még az asztalon se hozza be a jobb kantittással a menüpontokat. Aztán most beléptem a feladatkezelőbe és a folyamatoknál van egy olyan kiirás hogy "A rendszer üresjárati folyamatban". Gondolom ez amíg ott van addig nem tudok csinálni semmit a gépen. Valami foghatja a gépet és azért?

Leírom milyen programok futnak:

-taskmgr.exe > Rendszergazda < Memoriah.: 2056K

-svchost.exe > SYSTEM < Memoria: 3812K

-svchost.exe > SYSTEM < Memória: 6784K

-svchost.exe > Hálózati szolg. < Memoria 3568K

-lsass.exe > System < Memoria: 824K

-servicess.exe > System < Memoria 4608K

-winlogon.exe > System < Memoria 1306K

-csrss.exe > System < Memoria: 2920K

-smss.exe > System < Memoria: 372K

-System > SYSTEM < Memoria 208K

-...és itt van hogy ".....üresjárati folyamatban" CPU: 98%, Memoria 16k

Megjegyzés: Az új feladatok-nál nem csinál semmit a feladatkezelő, hiába irom be hogy 'explorer.exe' nem hozza be az ikonokat semmit mert ez a parancs hozná be.

2013. máj. 21. 11:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Az üresjárat 98% azt jelenti, hogy 2%-ben van terhelve a proci, 95%-ben pedig unatkozik.

Valamelyik folyamat betöltése akadhat meg, amiatt nem tölti be az ikonokat és hasonlókat.

Próbáld meg csökkentett módban indítani és úgy nézd meg, hogy mit produkál!

2013. máj. 21. 11:51
 2/2 A kérdező kommentje:
így sem jó...Megpróbáltam a csökkentett modot hálozattal úgy sem jött be semmi csak az egér, meg a sima csökkentett modba is ugyan ez van, de a simába a feladatkezelöbe beirtam az explorer parancsot és kiirta hogy asztal meg egy figyelmeztetést hogy néhány programot nem lehet ebben az üzemmodba használni és volt 2 gomb, igen, nem rányomtam az Igen-re levette a figyelmeztetést és az asztalt kikapcsolta a feladatkezelöbe, de ha a nem-re kattintok akkor ujra indul ...
2013. máj. 21. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!