MIert jon ki ez a szoveg mikor bekapcsolom a gepet? Eltunik minden beallitasom amit a talcan csinaltam, miert van ez?
A rendszer nem normál módban indul.
Erre figyelmeztet az üzenet. Lehet hogy le lett tiltva valamilyen szolgáltatás ami normál állapotban futni szokott.
Ha a rendszer jól működik akkor pipáld be a Don't show-al kezdődő részt majd nyomj OK.t Legközelebb nem jön fel.
Ha tapasztalsz hibát akkor írd be az msconfig parancsot a Start menün belül a Futtatáshoz, majd nyomj OK-t.
Ott majd betudod állítani hogy normál módban induljon a gép.
eloszor kiakartam kapcsolni az msn-nt h ne jojon automatikusan a windowsal amikor feljon.....ramentem az msconfig.........ott a msn nel kivettem a pipat.....azutan restartalt es azota ilyet csinal h minden valtoztatas kitorlodik pl.billentyuzet nyelvenek kiosztasa,talca ikonok,.....
hogy lehetne ezt megoldani?
msconfigban
az elso fulnel a generalnal------normal startup van bepipalva,visza pipaltam az msn ent is de igy is ez csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!