Valami baj van a gépemmel vagy a monitorral és nem tudom hogy mi? /bővebben lent/?
Már pár hete csinálja azt hogy mikor bekapcsolom a gépet az Lcd monitoromnak csak villog a bekapcsoló gombja és nem ad képet.Már mikor betölt és az asztalon van akkor is csak villog és kell 5 10 perc míg bejön a kép de van mikor 10 perc múlva sem és újra kell indítanom.Persze akkor is kell várnom pár percet hogy behozza!!Már pár dolgot megpróbáltam
Pl drivert újra telepítettem/videó kártya-monitor/ videó kártyát megtakarítottam a felbontásokon is állítottam, próbáltam hibernálással vagy alvó állapotból indítani de úgyse megy,rendszer visszaállítás, már új Windowst is akartam telepíteni csak sajnos nem tudom mert ha a Biosba lépek be akkor sincs kép :S Már teljesen tanácstalan vagyok nem tudom mit kellene csinálni.
Szerintetek mi lehet a probléma??Amúgy ha bejön akkor nincs vele semmi probléma csak mindig indulásnál.
Ja és Windows 7 et használok!
hát igazából így látatlanban nem sokat tudunk.
ha van valami közeli ismerősöd próbáld meg az ő monitorával vagy videokártyájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!