Szerintetek meg éri meg vennem ezt a leptopot? (Kép, link stb)
Az Asus X501A-XX119D gépet néztem ki magamnak. Igazából leírás és képek alapján ey nagyon jó gépnek néz ki és 77.900 forintért bőven megéri. Igazából nem szeretnék vele túl sok fdolgot csinálni, FAcebook-zni, néhány pragram pl képest szerkeszteni ilyenekre kellene... Aminek egy átlag 15 éves tini használ. Egyébként ezen alapból már win 7-van vagy ezeken xp szokott lenni?? illetve a wifi úgy mond gyors rajta élvezhető a netezés?? és gyors a gép, nem lesz lassú? Az aksi kb mennyit bír? ja és a képeken nem magyar billentyűzet van már mint nem írja ki az Á-É, meg ékezetes betűket, ez csak a képen van így van lapból már a leptop is ilyen? a válaszokat köszöönöm
LINK: [link]
Az általad felsorolt feladatokra megfelel. Nem lesz villámgyors, de ennyi pénzért ne is várj sokat.
Viszont az Asus, mint notebook márka, nem túl megbízható. Próbálj meg ilyen árban egy Lenovo-t vagy Toshibát keresni.
hát nekem nem rég volt a kezemügyébe 1ilyen masina :D
a tetszésemet úgy ahogy elnyerte az árát is talán meg éri
de nincs tajta szerintem alapból oprendszer azaz ami volt nálam azon nem volt nekem kellet rá felrakni de nincs benne optikai meghajto azaz dvd olvaso így 1 pendriverol bootolhato windowst kellet csinálni és ugy kellet felrakonom a windowst rá a drivereket is de ha nem akarsz vele bajlodni meg pendrivra dolgokat rakosgatni akkor ajánlok emelé a laptop mellé 1 ilyet is :D
Jó gépek az asusok. Bár használható még, és a leírtakra alkalmas is, de ez már egy eléggé régi cucc, szal nem lesz egy rakéta. Ezek azok, amik most a korszerű alsó kategóriát jelentik:
Ennyiért oprendszer (win7-8) nincs, mert az plusz 20-30eFt (attól függ hol veszed). Vszeg ezt FreeDos-szal árulják (ami semmit sem ér), így a wint -és még sok más programot is (pl. office)- nektek kell beszerezni hozzá, vagy éppen együtt vele megrendelni.
Dvd író sincs benne!
Sztem, ha magyarországi üzletből veszed, akkor magyar lesz a billentyűzet. Ha nem az, akkor azt általában külön ki szokták emelni a leírásban a vásárlásnál a webáruházban. Amúgy ha kérdésed van, akkor mindig vannak megadva telefonszámok, mélcímek is a boltoknál...
Válassz egy megbízható jelzésű boltot a sok közül, és sztem azok közül is inkább egy magyarországi székhelyűt (elérhetőségnél írják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!