Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyenkor ebay-en?

Mi a teendő ilyenkor ebay-en?

Figyelt kérdés
Múlt hét csütörtökön rendeltem egy pólót az ebay-en, ki is fizettem egyből, azóta megírtam az adatokat az eladónak, de semmit nem válaszolt és be sem jelölte, hogy feladta volna. 100%-os pozitív az állása, de utána láttam, hogy csak 5 ember vett tőle eddig. Mi a teendőm, meddig várjak és azután mit csináljak?

2013. máj. 14. 21:05
 1/3 uno20001 ***** válasza:
Hát, nemtudom volt amikor 1 hét, volt amikor 2 hónap alatt jött meg a dolog. Szerintem még várj.
2013. máj. 14. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Eloszor is, a termek leirasanal a shipping resznel ott van, hogy mennyi a kezelesi ido, illetve mikorra varhato a termek (altalaban ket datumot irnak oda, pl. Maj 20 es 25 kozott). Amig ez a datum el nem erkezik, ne csinalj semmit!

Olyat is szoktak irni (foleg kinai eladok), hogy Maj 1 es 20 kozott szuneten vagyok... vagyis ha ebben az idoben veszel valamit, akkor az elado nem elerheto es nem tehetsz panaszt, hogy kesik a cucc, mert az elado szolt, hogy 'nincs otthon'!

Az, hogy nincs megjelolve "postazott"-kent, az nem jelent semmit. Ha az elado nem az ebayen belul nyomtatja a postai belyeget, akkor lehet hogy nem is fog megjelenni soha. Nekem is van egy rakat termekem, amit mar hordok/hasznalok es meg mindig 'nincs postazva' :)

Amikor eljott a varhato erkezes datuma, akkor kuldhetsz egy emailt az eladonak. Adj neki 24 orat, hogy valaszoljon. Ha nem reagal vedd fel a kapcsolatot az ebayyel, ok majd cseszegetik az eladot, es ha az akkor sem reagal, akkor visszaadjak a penzed.

2013. máj. 15. 18:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Visszaírt, hogy feladta és 20-28 munkanap is lehet, amíg megjön, szóval megnyugodtam köszi!
2013. máj. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!