Hogyan kell összekötni az alaplapot?
Figyelt kérdés
Van egy Asrock P4i65G és a gépházból jönnek ki kábelek amikre az van írva, hogy
a.) data, data+ ebből kettő is van
b.) Power Led
c.) HDD Led
d.) Reset SW
e.) Power SW
f.) AUDIO
g.)
Valaki valamilyen képen betudná jelölni, hogy ezek a csatlakozók hova valók?
Mondjuk ezen a képen?
Valaki segítsen!:S
2013. máj. 14. 20:03
11/17 A kérdező kommentje:
Sikerült összekötnöm, köszönöm a segítséget, csak most az a hiba lépet fel, hogy bekapcsolom és a Boot, után leáll a gép magától. Ötlet? O.o
2013. máj. 16. 14:41
13/17 A kérdező kommentje:
Igen egy Winchester. De passz, hogy jó e rajt az OP
2013. máj. 16. 15:41
14/17 anonim válasza:
Ha nem linux van rajta, és az alaplap nem egyezik meg 99%-ban az előzővel (úgy sejtem a win, egy verzió eltérést még átvészel), akkor biztos, hogy nem fog működni. Újra kell húzni a rendszert.
15/17 anonim válasza:
1. vagyok még mindig,
szerintem ezt írd ki új kérdésbe.
16/17 A kérdező kommentje:
Nos hála égnek sikerült el jutnom odáig, hogy telepítsem az XP-t. De a Windows Kernel töltése közbe lefagy. Akármennyit várok nem reagál semmire. Mi a gond? Mindig csak a problémák.... :S
2013. máj. 17. 17:13
17/17 A kérdező kommentje:
Megoldva!
2013. máj. 24. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!