Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet helyre állítani...

Hogyan lehet helyre állítani az elveszett, sérült fájlokat?

Figyelt kérdés
Újra lett téve a gépem nem olyan rég, és az 'adat' lemez meg lett hagyva, mert azon van minden fontos fájlom (Video, képek, dokumentumok).. és bejött a frissítés mikor a gépet kikapcsolat, és nem vártam meg, lenyomtam a gépet, azóta a fájlokat nem lehet megnyitni.. ha pl le akarom játszani a videot a VLC-n akk azt írja h a "bemenet nem nyitható meg, v , a Fájl olvasása meghiusult.. Meg kérdeztem egyik haveromat aki újra tette a gépem, és azt mondta h elvileg arréb csúsztak a fájlok vagy mi, és ezért nem tudja leolvasni. Helyre lehet még ezt hozni??? .. vagy h lehet megcsin?

2013. máj. 14. 09:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem lehet helyrehozni, de azért próbálj meg lemezellenőrzést futtatni.

Futtatás -> cmd -k chkdsk X: -f -r -v

X-re a sérült meghajtó betűjele

2013. máj. 14. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!