Twitchen hogy kell közvetíteni a játékomat+camot mellé?
Figyelt kérdés
2programot is megprobáltam, az egyiknek(Xsplit) az volt a baja h a játékot nem akarta hozzáadni, azt írta ki h nincs Directx a gépemen. De mivel Win7et használok így alapból fent van a gépen. De amikor megoldottam úgy h a játékot átállítottam teljes képernyős ablakba akkor tudtam közvetíteni, akkor csak ennyi problémám akadt h a játékban(cs:go) lement 200ról az fpsem 50re, de nem értem hogy miért. A másik program(FFsplit) amit probáltam azt meg nem tudtam h kell összekapcsolni a twitchel. Valami segítség jól jönne h melyik program a legalkalmasabb a játék közvetítésére.2013. máj. 14. 08:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!