Windows 7 probléma. ötlet?
Régebben xp volt a gépen.. ismerőseim meggyőztek és tegnap fel raktam egy win7-et 32 bites ultimate... utána fel tettem az alaplap drivert videokártya drivert stb.... alap progikat virusirto ilyenek... aztán észre vettem hogy egy játékot sem birok telepiteni... pl AC3, xcom enemy unknown ... azt a hiba üzenetet dobja ki a telepités közepénél hogy: "An error occurred while unpacking: archire corrupted! Unarc.ddl returned an error code: -7 ERROR:archive data corrupted (decompression fails)
"
és már nagyon kezd bosszantani... megprobáltam ugy fel tenni a játékokat h a virusirtot leállitottam .. ugy sem ment... bezártam minden alkalmazást... ugy sem... letöltötem a játékokat máshonnan más verziojut (reloaded,flt,skidrow) egyik sem ment... a win7-emen bekapcsoltam az updateket tehát frissitve van a rendszer is... tudnátok vhogy segiteni :/ ?
A problémát egy túlbuzgó vírusirtó okozza. A telepítés idejére kapcsold ki a vírusirtót és rendben is lesz.
Nyilván nem hangzik túlságosan bizalomgerjesztően, de működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!