Xperia p mi lehet a baj a kijelzovel?
Figyelt kérdés
Pénteken kaptam egy Xperia típusú mobiltelefont a nyolcadikos ballagásomra . Ma vettem észre hogy van két kb 1 cm hosszú nagyon vékony csík a kijelzőjèn. Én nagyon vigyáztam rá szóval nem hiszem hogy tőlem származik a hiba. A telefont egy hónaposan vettük az lehet hogy az előző tulajdonosa csinált valami hibát a képernyőjèvel és ez csak most jött ki?#Sony Xperia P #kijelzőjèn
2013. máj. 13. 22:34
1/10 anonim válasza:
Mármint karcnak kinéző dolog? Kikapcsolt kijelzőnél is látszik? Ha karc, akkor nincs vészesen nagy gond, csak kijelzővédő fóliát kell cserélni. Gyárilag van rajta, nem igazán látszik és nehezebben szedhető le mint az utólag felrakottak. Ha az előző tulajdonos nem szedte le, akkor valószínű csak a fólia sérült.
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a fólia sérült mert ha vegighuzom rajta a kormom semmi bevágás nincs rajta
2013. máj. 14. 06:51
3/10 bamboochatheone válasza:
Kikapcsolt kijelzővel is ott van?
4/10 A kérdező kommentje:
Igen
2013. máj. 14. 09:42
5/10 bamboochatheone válasza:
Akkor csak karcos. Cserélj rajta fóliát!
7/10 A kérdező kommentje:
Elvittuk telefonszervizbe és azt mondták, hogy a karc a képernyőn van és biztos nem vettük észre, mikor vásároltuk .
De szerencsére nem szembetűnő és a készülék működését nem befolyásolja:)
2013. máj. 14. 22:11
8/10 anonim válasza:
Amíg nem látom még mindig azt mondom, csak a védőfólia sérült. :)
9/10 A kérdező kommentje:
De a csík színes
2013. máj. 15. 06:20
10/10 bamboochatheone válasza:
A karcok megtörik a fényt és ezért látod színesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!