Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a Microsoft...

Hogyan lehet a Microsoft Outlook Word 2007 alkalmazásból a korábbi, elévült dokumentumokat, ill. azok címeit törölni?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is tisztázzuk, hogy mit szeretnél. Az Outlook és a Word két különböző program.
2013. máj. 15. 10:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocs! Jót gondoltam, de rosszat írtam.

Microsoft Office Word 2007-re gondoltam.

2013. máj. 15. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a legutóbb megnyitott fájlok listájáról hogyan tudod letörölni, akkor egyszerűen a lista darabszámát kell lenullázni a beállításoknál. De ez nem törli a tényleges fájlokat. Ezek csak hivatkozások. Ha a fájlokat törlöd, a listán lévő hivatkozásokra hiába kattintasz, mert nem fogja megtalálni. Úgyhogy itt még mindig két dologról van szó, de remélem tudtam segíteni.
2013. máj. 17. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nehéz eset vagyok! Nekem ez az egész Microsoft Office Word program, elég kaotikus. Konkrétan, amikor az Office-re kattintok, megjelenik egy tartalomjegyzék, ami nem tudom, hogy milyen logikával választódott. Egy részük, "Érvénytelen könyvtárnevet tartalmaz, másik részük mögött pedig, már elévült tartalmak találhatók. Ezek engem zavarnak, és ezeket szeretném egyszer, és mindenkorra eltüntetni! Amit írtál, hogy a lista darabszámát lenullázni, azt, hogyan lehet? Step by step! Mindenesetre köszönöm a segítő szándékot, de lehet, hogy az elvetett mag rossz talajba hullt!
2013. máj. 19. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos. Először is. Ha az Office-ra kattintasz, gondolom bejön az Office összes programjának a listája, amit tartalmaz a csomag. Én ezt eleve nem használom, hanem a legtöbbször használatos programok parancsikonjait (Outlook, Excel, Word, PowerPoint) kiteszem az asztalra vagy a gyorsindító tálcára. Így egyből csak arra kattintok, amit ki akarok nyitni.

Aztán. A legutóbbi dokumentumok listájából azért vannak nem nyithatók, mert azokat már áthelyezted vagy törölted. Ez a lista mindig változik attól függően, hogy miket nyitottál meg utoljára. Mindig a legfrissebbek kerülnek a lista elejére.

Ha a Word bal felső sarkán lévő "Office gombra" kattintasz, bejön a legutóbbi dokumentumok listája, alatta: "A Word beállításai". A bal oldali sávban kattints a "Speciális" sorra, majd a jobb szélén lévő csúszkát vidd kb. a közepére. Ekkor látszódik a "Megjelenítés"-nél a "Legutóbbi dokumentumok listában lévő dokumentumok száma". Nálam most 17 van beállítva. Nem tudom, hogy mennyi a minimum és mennyi a maximum. Ezzel lehet kísérletezni. A beállítás után ne felejts el "OK"-t nyomni!

2013. máj. 20. 10:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Mondjuknem értem, de azt már megtanultam, hogy nem is kell, és nem is vagyok képes mindent érteni! (72 éves vagyok) Lényeg, hogy az alapos útbaigazításod alapján mindent úgy csináltam, ahogy leírtad, és azt az eredményt értem el, amit szerettem volna. Eltünt onnan az a sok saláta. Köszönöm szépen!
2013. máj. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!