Megéri ebbe a gépbe ez a videókártya? VTX3D Radeon HD4830 1GB GDDR5 256Bit? 16.800Ft-ért?
Figyelt kérdés
a gépben van egy amd 2magos 3,4Ghz processzor ebbe van egy 2gb ddr3-as 128bites vidikari a prociban....8Gb ram stb ?
kikell szedjem a videókártyát a prociból vagy benntmaradhat? mert egy kockalap a videókártya ami a prociba van...magyarul egybe van a proci meg a videókártya asszem...de szeretnék bele egy pci-e foglalatos videókártyát
2013. máj. 12. 12:10
1/9 anonim válasza:
hányszor irod még ki?
ilyen hülységeket hogy lehet irni? ha nem értesz hozzá minek akarsz bele venni videókártyát,elviszed egy szkaihoz és ő megmondja, meg olyan nincs hogy 2gb ddr3 128bit-es videikari van a prociban, ez akkora hülység, ha valahol ilyet olvastál a géepdbe hogy 2gb ddr2 128 bit akkor van videókártya a gépedben, nem a prociba integrálva
3/9 anonim válasza:
hát pont hogy nem a prociba van.
4/9 A kérdező kommentje:
erről a gépről írok, és megilyedtem hogy nincs benne videókártya...azán bekapcsoltam, írtam a gyereknek hoyg hol a kártya? aztmondta hogy a prociba van épitve egy kb 8x8-as lapka :D
2013. máj. 12. 12:29
5/9 A kérdező kommentje:
sőt még rá is kérdeztem, hogy mndom a videókártya akkor biztos 2Gb 128bites és ddr3-as aztmondta igen..de gyanus mert nem úgy teljesít ahoz képest amit tudnia kéne...
2013. máj. 12. 12:34
6/9 anonim válasza:
jol átvertél ilyen hogy 8x8 lapka nincs
7/9 A kérdező kommentje:
valami vidikari van bennt mert megya gép xd de akkor lehet átbasztak.. de attól függetlenül vehetek bele rendes videókártyát igaz?
2013. máj. 12. 12:48
8/9 anonim válasza:
Vehetsz, de egy 4830 max 7k-t ér.
9/9 anonim válasza:
vegyél bele egy 7750et vagy egy 7770et vagy valami normálist akár használtan is, de a 4830 jó cucc ugyan, de nem tudja a dx11et ami manapság már lassan elengedhetetlen lesz, ha játszani akarsz rajta. Ha viszont csak netezésre kell meg film, régi játékok.... akkor bőven elég az is ami benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!