Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Több Windows van a gépen...

Medin kérdése:

Több Windows van a gépen hogyan lehet törölni az egyiket?

Figyelt kérdés
A kérdés adott nagyon fontos lenne hogy kell törölni windowst mert 3 van a gépen de nem kell nekem 3, hogy töröljem?
2013. máj. 12. 08:06
 1/6 uno20001 ***** válasza:
Belépesz az egyik windowsba, kiválasztod azt a meghajtót, amin a másik van, jobbklikk->Formázás.
2013. máj. 12. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
... ha nincs rajta saját cucc ami kell és nem épp az az indítópartíció, mert ha az az, akkor a formázás után egyik oprendszer sem fog elindulni. Nagy ötlet!!
2013. máj. 12. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
húha akkor ezzel gondom van mert nem tudom melyik az indítópartíció ilyen windows telepítős dolgokba nem vagyok jó de 3 windows van rajta és kicsit idegesít... egyik a C-n másik a D-n de a harmadik nem tudom hol lehet és nem találom... de azt sem értem mikor raktam én D-re mert mindig C-re raktam csak valamilyen furcsa dolog történt és hát így alakult szerintem maga a laptop döntötte el hogy engem nem vesz figyelembe és oda telepíti ahova gondolja :DDDD de amúgy ha az indító patríciót törlöm és nem indul utána semmi de újra rakom a windowst akkor elfog indulni vagy ha azt letörlöm akkor kampó az egész laptopnak?
2013. máj. 12. 15:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha az indítópartíciót törlöd akkor semmi nem fog elindulni, de egy bootCD-vel meg lehet javítani, de téged elnézve nehéz dolog lenne. A 3. windows lehet, hogy fent sincs a gépeden csak a boot.ini fájlban van benne, azért ajánlja fel. Ha újratelepíted az egész géped akkor nem lesz vele gond csak ara figyelj ha kell cucc a gépről, előtte mentsd le valahova, aztán töröld a partíciókat, hozz létre kettőt - ennyi elég - a "C"-re oprendszer és a progik és a másodikra képek, zenék, filmek és játékok...
2013. máj. 12. 15:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen tényleg nehéz dolgom lenne ez így van számítógépben jártas vagyok tudok programozni is meg oldalakt készíteni meg minden de ilyen telepítések számomra kész katasztrófák :D de mivel azt megmutatták hogy kell újra rakni a windowst azt már tudom csak a többit nem de hogy érted hogy az egész gépet mert olyan cd-m van hogy XP Service Pack2 és próbáltam úgy hogy újra telepítem az egész gépet de akkor a kódot nem fogadja el csak ha frissítem a verziót vagy mit csinálok, segíts létszíves :)
2013. máj. 12. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat már megoldottam :)
2013. máj. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!