Hogy törölhető a képből a szerkesztői infó?
Figyelt kérdés
Vagyis arra vagyok kíváncsi, hogy ugye mikor csinálsz egy képet pl photoshoppal akkor a fájlba belekerül egy kis leírás arról hogy mikor s melyik programmal készült az adott kép, ezt szeretném én eltávolítani.2009. szept. 29. 22:25
1/4 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy hogyan és hol ágyazódik bele. De van néhány beállítás amit a következőképpen tudsz szerkeszteni: a képre jobb klikk>tulajdonságok>összegzés>speciális
itt kattints oda amit átakarsz írni (nem fog megjelenni az a kis mező amibe szöveget kell írni) és kezd el gépelni.
2/4 A kérdező kommentje:
Hehe, ettől kicsi bonyolultabb a dolog:D
Fogj egy képe s mentsd el másképp photoshopból, paintból, vagy amiből akarod, utána nyisd meg nézőkével (total commander pl) és abban a fájl első 3-5% -a teli les program infókkal.
2009. okt. 1. 09:36
3/4 anonim válasza:
jaj tudom már! ezeket exif(vagy milyen) adatoknak hívják. találtam róla egy cikket a techline-on remélem hasznodra válik [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Kosi, e a :P
(bocsi, sar a billem... :( )
2009. okt. 2. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!