Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » BackTrack miért nem találja a...

BackTrack miért nem találja a Wi-fi jelet?

Figyelt kérdés
Installáltam Windows mellé egy BackTrack Linuxot, de nem találja a Wi-fit. (Windowson működik)
2013. máj. 8. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Backtrack? Minek? gondolom nem akarsz SSH-n konfigurálni távoli kiszolgálót.....amire amúgy a windows al is képes lennél.

Amúgy az rfkiller szokta lelőnni a wlan0-t azzal nézd meg.

a hard block tuti belett lőve

rfkill -l

2013. máj. 8. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:

A backtrack még csak nem is arra szolgál.

Igazából, ha nincs linux ismereted, akkor ez nagyon nem neked való.

Tegyél fel egy Mint-et vagy valami barátságosabb rendszert.

2013. máj. 8. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem arra való, csak nem akartam belőle illegalitást feltételezni... :)

Én használom távoli kiszolgálóhoz, mert rengeteg hasznos hálózati szoftver van benne és tökéletesen megy live módban.

2013. máj. 8. 18:54
 4/4 anonim válasza:
egy CMD ablakban telepited a reavert majd felismerteted vele a hálózati kártyádat.GOndolom ha backtrack-et akarsz használni akkor wifi hackelésre gondoltál...
2013. máj. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!