Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gmail-en hogy lehet beállíta...

A gmail-en hogy lehet beállítani azt hogy kapjak egy üzenetet hogy elolvasták a levelemet?

Figyelt kérdés
Egy visszaigazoló levélre gondoltam.
2009. szept. 29. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. szept. 29. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A Gmail-ben nincs ilyen funkció...

Viszont a gépedre telepíthetsz levélküldő programot, amivel a Gmail (és bármely más) postafiókodból letöltődnek a gépedre a leveleid, és innen kényelmesen kezelheted az összes postafiókodat.

Nekem ilyen levélküldő program (IncrediMail)van a gépemen: ebben beállítottam a visszajelentő levelet (az én "elolvasás-jelzőmet" meg letiltottam)... :D

Így mindig látom, hogy ki mikor olvasta el az általam elküldött levelet.

Arról már nem is beszélek, hogy pl. az IncrediMail program sokkal-sokkal komfortosabb, mint a Gmail lehetőségei : milliónyi különleges smiley van a levelezőben, millióféle színes, mintás, hangulathoz illő levélpapír-háttér, akár zenét is mellékelhetek a leveleimhez... :D

2009. szept. 29. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:

meg lehet oldani, keresd meg a szűröket a beállításoknál...

ott be lehet állítani, h mikor mit csináljon...

2009. szept. 29. 20:51
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2009. szept. 29. 21:03
 5/5 anonim ***** válasza:

20:51 nek

Ki tudnád fejteni,hogy a szűrőknél mit kell beállítani,mert amit írtál az alapján nem sikerül.

2009. szept. 30. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!