Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rendőrség jogosan tartsa...

Rendőrség jogosan tartsa lefoglalva a számítógépem?

Figyelt kérdés

Sajnos öcsém 1 biztonsági másolatot rakott az ő dokumentumairól az én számítógépemre. Hogy ha az ő gépe behal meglegyen nálam is.

2011 -ben pontosan nem akarom részletezni, de rendőrségi ügybe keveredett.

Kijöttek a rendőrségtől páran, és fogtak minden számítógépet, behányták a csomagtartóba, és elvitték őket.

Majd pár hónapra rá kaptunk papírokat a számítógépek lefoglalásról.

Bevittem, bemutattam a telepített programok eredetiségét igazoló cd -tokokat,stb . De nem kaptam vissza a gépem.

A gépemen nem voltak jogszerűtlen programok, stb...

Azóta semmi hírt nem kapok a rendőrségtől. Hogy mi lesz a gépemmel. Mehetek e érte, stb...

Később megtudtam, hogy míg a nyomozás tart addig lefoglalva tartsa. -És ez eltarthat évekig...

Ráadásul 3 hónapos számítógép, munkaeszközöm volt, rengeteg pótolhatatlan dolgokkal...

Tud valaki ötletet adni, hogy visszakapjam?

2013. máj. 8. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Terhelő bizonyíték a tettesre, lezárul a nyomozás és visszakapod a géped.
2013. máj. 8. 11:46
 2/2 anonim válasza:

Addig tarcsa' magánál amíg az ügy tart.

Amint meg kapod a határozatot az ítélettel mehetsz észte ...

Amúgy az nem tartsa hanem tartja ......

2013. máj. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!