Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Folyton lefagy a gépem és kék...

Folyton lefagy a gépem és kék halált kap. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ilyen a gépem:MS windows 7 ultimate 32-bit sp1

AMD Athlon 64 X2 Dual core processor 6000+

1GB RAM

Ati Readon HD 5450.

Nem szoktam nagy játékokkal játszani csak ilyen Call of duty,gta san andreas,Minecraft,counter strike, De mégis már Újra tettem nem is egyszer és még mindig ugyanugy lefagy és kék halált kap.

2013. máj. 7. 18:02
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm megpróbálom.. De amúgy 1x1GB ram van.
2013. máj. 23. 11:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Letöltöttem.Csak nem igazán tudom hogy kell használni meg ilyesmi..:/
2013. máj. 23. 11:14
 23/24 anonim ***** válasza:
Elsőnek próbáld ki úhy, hogy kiveszed az 1ik ramot és próbálod ha megy akk az a baj ha nem akkor vedd ki a másikat így kitudod szűrni melyik ram a rossz, feltéve ha az a hibás.
2013. okt. 20. 18:04
 24/24 anonim ***** válasza:

STOP 0x0000008e

"Ez a probléma akkor léphet fel, ha a rendszert a HaxDoor vírus egy verziója fertőzte meg.

A HaxDoor vírus egy rejtett folyamatot hoz létre. Ezenkívül a vírus egyes fájlokat és beállításkulcsokat (korábbi nevén rendszerleíró kulcs) is elrejt. A HaxDoor vírus végrehajtható fájljának neve más és más lehet, de a leggyakoribb név az Mszx23.exe. A vírus számos verziója egy Vdmt16.sys vagy Vdnt32.sys elnevezésű illesztőprogramot másol a számítógépre. Ez az illesztőprogram a vírus elrejtésére szolgál. A HaxDoor vírus törlés után is képes visszaállítani ezeket a fájlokat.".

[link]

2013. okt. 21. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!