Nem működik a webkamerám. Mit tegyek? ( folyt lent. )
van egy emachines e 525-ös gépem, és nem jó a webkamerája. win xp van rajta. régóta vannak webkamerás bajok vele ( mindig állítgatni kellett a laptop képernyőjét, mert nem érintkezett, szerintem most is ez lesz a baj amúgy.) jó gép, de szerintem az is lehet, hogy vírus okozta. Van ilyen? Mit tegyek? szervz? vagy elkg egy egyszerű újratelepites? értek a számítógépekhez, de ez nekem magas. bocsi a helyesírásért, telóról vagyok.
a válaszokat előre köszönöm :)
" nem érintkezett, szerintem most is ez lesz a baj amúgy.) jó gép, de szerintem az is lehet, hogy vírus okozta."
Eldönthetnéd, hogy akkor melyik.
Jó gép? Nálam a jó gép ott kezdődik, hogy ilyet nem csinál... ez kaki nem jó.
igen, igazad van, köss bele minden egyes szavamba.-.-
3 és fél éves. más baja nincs és eddig sem volt. ez azért szerintem jó gép.
Állításod szerint értesz a gépekhez, de ilyen egyszerű dolgot nemárulnál el, pl a webkamera gyártója, drivere, utility-je. Ezek nélkül elég nehéz véleményt alkotni.
Szerinted lehet vírus, futtattál vírusírtót?
Ha igen, tudnod kéne, hogy vírus-e, ha nem, akkor meg már hogy értenél a gépekhez, ha megkérdezed vírus-e, ahelyett, hogy lefuttatnád.
Ha értenél hozzá tudnád, hogy 3év semmi egy gépnél, 8-10-13éves IBM notik hiba nélkül mennek mai napig.
Az emachine meg kb minden, csak nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!