Mi baja lehet a számítógépemnek?
Figyelt kérdés
Tegnap este nagy vihar volt. Gépeztem nem nagyon törődtem vele villámlott egy nagyot és a gép lekapcsolt. Úgy hagytam lefeküdtem. ma reggel el akartam indítani se kép se hang. Indítgattam aztán csak ilyen szines kockák csíkok pontok meg ilyenek jelennek meg a monitoron... itt a konfig:
Proci:dual core e5800 3.2ghz
RAM: 4gb ddr3 1333
Videokártya:hd4890 1gb gddr5
táp: hkc 450watt
Alaplap: asrock g41 m vs3
Mi a gond és hogyan lehet megoldani?
2013. máj. 7. 11:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem te is tisztában vagy vele hogy elromlott az hogy melyik alkatrész(ek) szálltak el az egy másik kérdés...
2/7 A kérdező kommentje:
szerintem a videokártya... csak meg lehet e valahogy csinálni?
2013. máj. 7. 11:26
3/7 anonim válasza:
Az vga meg táp. Esetleg még ram, alaplap, hdd, szóval minden kaphatott belőle.
A tápban nagyon szarok a védelmek, úgyhogy szerintem jósok mindent hazavágott.
Csináltatni a szétégett cuccokat nem lehet.
4/7 anonim válasza:
A vga szinte biztosan de villámcsapás esetén kb akármelyik alkatrész gallyra mehet. Vidd el szervizbe bevizsgáltatni, vagy ha nincs rá pénz akkor kuka.
5/7 A kérdező kommentje:
videokártya ment el mert alaplapival működik minden... mit lehet vele csinálni kuka? mert elég jó kis kártya volt
2013. máj. 7. 11:42
7/7 anonim válasza:
Örülj,hogy csak ennyi ment tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!