Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most akkor végleg tönkrement...

Most akkor végleg tönkrement a laptopom? Nem lehet segíteni rajta? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap a nagy vihar alatt filmet néztem a laptopomon,amikor hirtelen egy kattanást hallottam és elsötétült a kép. Próbáltam, de nem sikerült bekapcsolni. Prdig szerintem nem az a baja, hogy lemerült, mert egy nagy mennydörgésnél történtént mindez. Mi lett vele?

2013. máj. 7. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerviz megmondja.

Akkut próbáltad már kivenni és anélkül indítani?

2013. máj. 7. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagy dörgés ...Egyértelmű túláram kilőtte a tápját amikor becsapott valahol a villám :/ Most komolyan képes voltál viharban hálózatról használni :/
2013. máj. 9. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:
XD kicsit figyelmetlen voltam...Ha nem hálózatról ment akkor csak véletlen egybe esés...Lehet, hogy pont akkor ment tönkre benne valami vagy az akksi meghalt. Teszt áramról akksi nélkül. Ha nem megy akkor az alaplapon lessz gond.
2013. máj. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!