A számítógép bekapcsolás után pár másodperccel magától kikapcsol. Milyen problémák lehetnek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van valami amit esetleg ki tudunk próbálni, hátha sikerül megjavítani, vagy mindenképp hívjunk egy informatikust?2013. máj. 6. 17:13
1/8 anonim válasza:
Elindul a rendszer, tehát megjelenik valami a képernyőn?
De szerintem lehet tápegység (instabil vagy eltűnő fesz.), lehet hőérzékelő hiba (túlmelegedésnek hiszi), ventillátor (fan) vagy fan-sensor hiba, stb.
2/8 anonim válasza:
hát igen szoljatok inkább egy szerelőnek
3/8 A kérdező kommentje:
köszi, igen elindul a rendszer, de a windowst már nem tölti be.
2013. máj. 6. 17:24
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, van-e benne valami csúcs videokártya (vagy más kártya), de próbáld meg kivenni, és alaplapi integrált videoval indítani.
5/8 anonim válasza:
Telepítsd újra a géped. Már hallottam róla, hogy skypeon vagy torrenten keresztül is be tudnak csempészni ilyen vírust a gépedbe. Aki átküldte neked és van egy irányító progija, a gépeddel bármit tehet. Egyik ismerősömnek is ilyen hackje van, és mindíg ezzel dicsekszik. Az én gépembe is belemászott már. Újra tudja indítani a géped, meg tudja nézni az adataid, vagy van még olyan, amibe benne van a kék halál. Megnyom egy billentyűt, és a kékhalál már aktiválódik is a gépeden.
6/8 anonim válasza:
Ha az MBR-ben van vírus, akkor segíthet egy újratelepítés, de egy live CD-vel is orvosolható a probléma. Viszont a kérdezőnek nem jutott el odáig a bootolás, hogy betöltse az MBR-t, szóval ha vírus, akkor a BIOS ROM-ban kell lennie. Azon meg nem segít az újratelepítés.
7/8 A kérdező kommentje:
nem is tudunk újratelepíteni, előbb kikapcsol.
2013. máj. 8. 13:34
8/8 anonim válasza:
Ezek szerint azóta sem indul? Videokari nélkül sem?
Próbáld bekapcsolás után egyből megállítani Pause-zal, vagy a bios-ba próbálj belépni, hogy akkor is kikapcsol-e, vagy csak ha továbbengeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!