Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újratelepítés után miért...

Újratelepítés után miért ilyen a gép?

Figyelt kérdés
Most telepítettem újra a gépet (jó öreg win xp) és ha pl 1 ablakot akarok mozgatni akkor az ugrálva megy, vagy akadozva nem is tudom hogyan mondjam. és ha görgetek le-fel akkor is így furán megy. viszont böngészőnél nincs ilyen probléma.

2013. máj. 6. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden drivert feltelepítettél? VGA meghajtónál kezdd először az ellenőrzést.
2013. máj. 6. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
vga driver hibája okozza win xp-él ezt a tipikus problémát!
2013. máj. 6. 16:43
 3/7 kiiper válasza:
Sajátképen jobb klikk és eszközkelezőre kattints, majd a felugró ablakban bal oldalt a az eszközkezelőt válaszd. Ekkor a jobb oldala frissül az ablaknak és kiírja ,hogy milyen illesztőprogramok nincsenek feltéve a számítógépre (ezek sárga ?-lel vannak feltüntetve). Valószínűleg neked a VGA kártyád nincs feltéve.
2013. máj. 6. 16:48
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, ez volt a gond és sikerült megoldani :D

még ha erre tudtok válaszolni azt megköszönném.

magas felbontású videóknál elcsúszik a kép és a hang, pedig ezelőtt hibátlanul vitte az ilyen videókat. próbálkozzak be egy másik codec pack-kal, vagy más lehet a gond?

2013. máj. 6. 17:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze, próbálj másokat is ki. Én ffdshow-t használok és vlc-t
2013. máj. 6. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
hát felraktam ezt a codec-et de rosszabb, mint volt, és a felirat fájlokat se ismeri fel a gép, nem tudom társítani őket a videókhoz.
2013. máj. 12. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos azt nem tudom megmondani hogy milyen programokkal fog biztosan menni. Sok hasonló kérdést olvasok, és azt tudom mondani, hogy szinte mindenkinél más kombó jön be. Én csak azt írtam le ami nálam megy, de rengeteg más alternatíva van, szóval próbálkozz. Jobb tanácsot nem tudok adni sajnos.
2013. máj. 12. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!