A passzív hűtésű vidikártya az szerintetek jobb vagy rosszabb mint az aktív játékra melyiket ajánljátok?
Attól függ mekkora passzív bordáról beszélünk.
Játékra leginkább aktív hűtővel áldott kártyát szoktak javasolni.
Használj fényhűtésest. biztos van GPUsban is. Xd
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
oksa de már ezt megvettem :/ [link]
hűtés lehet rá felszerelni?
Komolyan. Én anno egy elégtelen házhűtés miatt melegedő kártyával azt csináltam, hogy vettem egy 8 centis ventit és rápillanatragasztóztam, a molexről meg kapott tápot. Erősen sufni tunning, de a gazdája nem volt hajlandó komolyabb beruházást eszközölni. Lekopogjam azóta is megy a gép és a videókártya is.
Privátra válaszolva: elégnek biztosan elég, mert a borda méretét úgy számolják, hogy optimális hőfokon tudja tartani a kártyát a van valamekkora szellőzés. Ha melegszik a kártya (jobban mint kellene), akkor sem a borad a hibás feltétlenül, hanem a légáram hiánya. Azonkívül a gyártók gyakran szoftveresen v. hardveresen is visszaveszik a GPU-kat, hogy ne melegedjenek annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!