Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Word tartalomjegyzék segítség?...

Word tartalomjegyzék segítség? (fontos)

Figyelt kérdés
Van egy alap word dokumentum amiben megvan a tartalomjegyzék a fő címekkel stb és én módosítottam benne jó pár dolgot, így elcsúsztak a címsorok/főcímek a tartalomjegyzékkel nem egyeznek, az oldalszámok nem stimmelnek. Nem szeretném elölről újra írni. Van rá mód, hogy a dokumentumon belül valahogy testre szabjam a tartalomjegyzéket? vagy ha elküldöm valakinek meg tudná csinálni nekem? nagyon fontos lenne! sajnos én nem értek hozzá:S
2013. máj. 5. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Van olyan mezőkód, aminek a neve: TOC

Ezzel készítenek tartalomjegyzéket. Beállíthatsz hozzá figyelt címsormélységet, bekezdést formázhatsz, és különféle betütípus kinézeteket állíthatsz.

Ezt is frissíteni kell, egy mezőfrissítés parancs kiadásával, ilyenkor megkérdezi, hogy csak oldalszámokat, vagy teljes tartalomjegyzéket készítsen.

[link]

Képes továbbá ábra és táblázatjegyzéket is készíteni.

2013. máj. 5. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!