Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem működik a mikrofon?

Miért nem működik a mikrofon?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán a régi HDD helyére lett egy új és azóta nem működik.Miután feltelepítettem a Windowst, felraktam az alaplap lemezén levő drivereket, de nincs hang.Megnézem minden beállításon, a vezérlőpultban és minden maxon van viszont nincs hang.Azután egy ismerősöm próbált segíteni skype, de egyszer hangosan ordított és visszahallotta magát.Később próbálkoztunk ugyanígy és szintén visszahallotta magát, sőt még a videót is hallotta amit néztem.Az egészbe az érdekes, hogy a Füles része jó és eddig is így csinálta most viszont nem jó.

2013. máj. 4. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Kattints a hangszóró ikonjára a tálcán jobb gombbal, rögzítőeszközök. Itt válaszd ki a mikronfont és kattints az alapértelmezett gombra. Aztán tulajdonságok>figyelés>az eszköz figyelése elé pipa. Jelszinteket felnyomod teljesen, és ha a mellette lévő ikonok van egy áthúzott piros kör, rákattintasz, hogy csak a hangszóró legyen. Majd vedd lentebb a hangerőt a hangszórón (tálca ikon), mert össze fognak gerjedni végül pedig ok.
2013. máj. 4. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár én még a jó öreg XP-t használom, viszont amit leírtál, olyat már csináltam amit írtál.Mikrofon kiválasztva maxon de semmi.
2013. máj. 4. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja, hogy Xp. Annó nagyon sokat szívtam a mikrofonkérdéssel Xp alatt. Windows7 alatt már könnyebb.

TeamViewer távvezérlést és azon keresztüli próbálkozást tudok ajánlani, más tippem nincs.

2013. máj. 4. 22:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem várok péntekig(akkor lesz laptop) és megnézem azon működik e a füles, ha nem akkor kell egy új, addig viszont nem szeretnék 3ezret rákölteni egy fülesre.Köszönöm a választ azért.
2013. máj. 4. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor most hogy is van? A kérdésben mikrofon van, leírásban füles és most megint. Egyátalán nem szól a füles pedig eddig szólt? Ez nem füles probléma, hanem szoftveres. Felesleges ezzel péntekig várni.
2013. máj. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!