Acer laptop 5536G. Miért Fekete a kép?
Acer 5536G típusú laptopom van. Mi lehet a baja?
Acer 5536G típusú laptopom van. Tegnap kikapcsoltam a gépet nem volt semmi probléma, ma este bekapcsoltam és nem tölt be. Az egész kijelző fekete (nem ad neki áramot)
nem tölt tovább semmit a boot ig se jut el. A bekapcsoló led világít, ventillátor pörög, szétszedtem teljesen a gépet összeraktam utána se volt semmi .2 ram van benne cserélgettem ,próbálgattam.Nem a ram a hiba, kivettem belőle vinyót úgyse változott semmit se a helyzet. Mi lehet a baja?
Nincsen benne akkumlátor, próbáltam másik töltővel is úgyse jó, a gépet teljesen szétszedtem procit is kivettem mindent újra pasztáztam utána bekapcsoltam működött
rendesen a számítógép, le is teszteltem egy játékkal semmi hiba üzenetet nem kaptam semmi szaggatás semmi hibára utaló jel, utána kikapcsoltam a gépet majd megint be
és ugyan ez a probléma hogy nem tölt be semmit csak feketeség. Újra szétszedtem már ideges voltam mindent kivettem belőle majd újra összeraktam nem működött, majd megint kivettem a procit letöröltem a pasztát újrpasztáztam és megint beindult. Miután kikapcsoltam a gépet majd később vissza be megint ugyanaz a fekete látvány fogadott, nem töltött sehova csak fekete kép. Szerintem processzor lesz mert mikor bekapcsolom a gépet egyből elkezd villogni a led. Most meg bekapcsolás után be se villan semmi, alaplap szerintem nem lehet mert akkor be se kapcsolna 1x se. Csak már unom hogyha be akarom kapcsolni a gépet teljesen szét kell szedni..
Mi lehet a baja ??Tipp?
Szia!
Ugyanilyen gépem van és nekem most jött elő ugyanez a hiba. Sikerült megoldást találnod?
Én is darabjaira szedtem, a processzorra gondolok, mert meglehetősen melegszik. Nálam még annyi van, hogy a ventillátor a bekapcsolást követően pár másodperc múlva leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!