Hogyan állítod be alapértelmezett levelezőprogramnak a Mozilla Thunderbirdet Win 7-en?
Figyelt kérdés
Windows XP-m volt, azon Outlook Express. Megszoktam, szerettem, könnyen kiismertem magam rajta. Most kaptam egy új gépet, Win7-el. Két levelező programja is van. Egy wlmail nevű, és egy Microsoft Office Outlook 2007. Párhuzamosan mindkettőre jönnek levelek, hatalmas a káosz! Szeretnék, csak egy Thunderbirdet, ami hasonló a régi OE-hez, és, akkor azon, de csak azon folyna a levelezés. A vlmail zavaros, a Microsoft O.O. pedig túl bonyolult nekem, aki a kora miatt már nehezebb felfogású. Kérem, hogy ezt figyelembe véve válaszoljatok! Köszönöm!2013. máj. 3. 21:49
1/3 anonim válasza:
Telepítsd fel a Thunderbird-öt, ő majd ellenőrzi, hogy ő-e az alapértelmezett levelező, és hogyha nem, akkor felajánlja, hogy beállítsa-e magát alapértelmezettnek. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Majd meglátjuk! És, akkor pl a Wlmailt töröljem, vagy, majd Ő engedelmesen visszavonul? Mintha ott se lenne?
2013. máj. 4. 08:29
3/3 anonim válasza:
Hát nem tudom, a wlmail-t nem ismerem, de elvileg ha nem indítod el, akkor nem lesz vele gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!