Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni fényhűtéses...

Hol lehet kapni fényhűtéses processzort?

Figyelt kérdés
Most halottam, hogy ez valami új technológia, azon az elven működik mint a kólás automaták, világít a fény a dobozban azt azzal hűt. Szeretnék egy ilyet venni, mert az ismerősömnek aki mesélt róla azzal megy a gépe lassan 3 éve. És most félek hogy nagyon el vagyok maradva a technikával. Megcsinálják mind a 5 elemet a hűtésben? Van már levegővel, meg vízzel működő verzió, most lett olyan ami fénnyel megy. Később ha fejlődik a technika, lesz majd olyan amelyik földhűtéses lesz? Esetleg ha minden összejön 2020-ra már lesz olyan bétában vagy deltában amelyik tűzhűtéses lesz.

#fény-hűtés
2013. máj. 3. 15:35
1 2
 11/14 tiburtius ***** válasza:
nem drága mivel fogalmam sincs mi az. és sajnos lehet tényleg nem sikerült kétszer leîrni, de sebaj. :) .
2013. máj. 5. 12:10
 12/14 A kérdező kommentje:
de azt sikerült 2 leírnod majdnem ugyanúgy XD.
2013. máj. 5. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd meg a barátodat, hogy mutasson róla neked egy képet. De előtte szereld le a hűtést a te gépedről, fényképezd le, és mutasd meg neki, hogy a tiéd az olyan modern processzor, hogy 3.4Ghz-n nem igényel hűtést, csak el ne felejtsd visszarakni :D. Vagy ami még jobb, szedd ki a procit is gépből, és laptop-ról nyomass valami képet a monitorra, és úgy fényképezd le, hogy a tiéd átlátszó proci-t használ semmi hűtéssel
2013. máj. 5. 22:37
 14/14 tiburtius ***** válasza:
Ez tényleg jó ötlet :) Valahova elrejteni egy Laptopot és arról vezérelni :)
2013. máj. 7. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!