Facebookon hogyan lehet eltüntetni, hogy mennyi ideje voltam fent?
A barátnőmnél sokáig csak egy sima telefonjel volt szám nélkül, Android, 3G.
Ezt se lehetett megfejteni, hogy hogy működött, volt hogy egész éjjel rajta volt a jel, volt hogy akkor is, mikor az asztali gépet használta.
Aztán feltelepítette a FB Messengert, azóta vannak számok a telefonjel mellett.
Nem tudok rájönni, hogy mikor nullázódik le (pontosabban csak 1m-re megy vissza) néha meg sima telefonjel van sőt van amikor mobilról bejön a zöld kör.
Az még érthetetlenebb, hogy mikor éppen nekem üzen, tehát használja a Messengert, akkor sem nullázódik, ugyanúgy számol tovább.
Nem tudok rájönni, mit jelent a szám, és mi az az eset, ami miatt újrakezd számolni.
Cserébe alibit is tud biztosítani, ha azt mutatja, mondjuk, x perce, órája nem voltál fenn, akkor offline módban annyit variálsz, osztasz meg, chatelsz asztali gépről, amennyi akarsz, a számláló meg megy tovább, mintha nem nyúltál volna semmihez...
Csak ne lájkolj, mert azt a percről-percre mutatja, meg ne ossz meg azzal, aki elől tagadnád, hogy gépnél voltál.
Hát ez az, hogy ha a telefonom csak wifit észlel, de be se léptem sehova, már akkor is jelzi, hogy online vagyok a zöld körrel. Kicsit unom, hogy gépen offline vagyok, hogy ne írjanak rám chaten, de a telefonon nem tudok, így ha net van a telefonomon akkor rám irkálnak.
Viszont van olyan, aki ugyan úgy telefonról van és neki soha nem hoz ki semmit a telefon jel mellett, hogy mennyi ideje volt fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!