Milyen a Windows 8?
Milyen a Windows 8, és miben különbözik a Windows 7-től (asztal, start menü, internet kinézete stb)?
Futnak rajta azok a játékok, amik win7-en működnek?
Ha nem jön be nekem a win8, akkor bármilyen laptop/netbook/notbook-ra rá lehet telepíteni a win7-et?
Előtte törölni kell.
Hát a win8 az. Érdekes. A metro -s appok pc-n értelmetlenek, nagyon lassan indulnak el, és igazából nincs is ok használni őket. Az aero eltűnt, tehát az átlátszó ablakokról lemondhatsz. Start menü helyett van start ablak, az amúgy jóság lenne de nagyon kevés a hasznos widgetként is használható app, és azok többsége megint csak metrós. A játékok mennek rajta azzal nem volt gondom, nálam egy minimális lassulás érződött a frissítéskor játékok terén. Maga a gép viszont valamicskét gyorsabb, azaz gyorsabban bootolt és kapcsolt ki. Igazából felrakhatod, nem rossz rendszer, de nincs igazán oka, hogy miért is kellene váltani.
Én is vettem, fel is raktam, ugye nem tapis Notebookra. Nem rossz, de most vissza raktam a win7 et.
Kicsit már idegesített. Ezen tudom hova nyúljak egyből, azt nagyon szokni kell,idegesítő. Mégis csak tapira van optimalizálva, sima gépen elég mutyis. Van ingyenes progi ami csinál win 7 startmenüt. Vagy csinálj multi boot rendszert, és rakd fel mindkettőt.
Ha win 7 et szoktál meg, kegyetlenül fog idegesíteni. Semmit nem fogsz találni, sokkot fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!