Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem mondani erre a...

B.e.7 kérdése:

Tudnátok nekem mondani erre a laptopra játékokat? Gépigény: intel celeron cpu 530@1,73 Ghz 768 mb ram sis mirage 3 256mb videókártya egyebként a laptop tipisa Fujitsu simens esprimo mobile v5535.

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 08:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Pasziánsz, aknakereső. Dosbox-szal bármi.
2013. máj. 2. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
HAha:D normális válaszok is jöhetnek:)
2013. máj. 2. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod, hogy ezek közül nem futnának v. miért nem normális a válasz?
2013. máj. 2. 09:19
 4/6 A kérdező kommentje:
jó , de azért ne alap játékokat :) valami akció,autós,kaland stb csak ne horrort:)
2013. máj. 2. 09:24
 5/6 Esprimo Mobile válasza:
Szeva, nekem ugyanijen gépem van. De online játékokon kivül nem játszok rajta csak néha 1 játékot igy nem sokat tudok segiteni. Need for speed Most Wanted (elsö rész) alacsony grafikára állitva szépen fut rajta. De aval számolj hogy nagyon felforósítja a gépet föleg a videoprocit. Használj hozzá hütöpadot, és legalább évente föleg nyár elején, táp-aksi le órás csavarnyuzó készlettel csavard ki a hátlapján a nagy hütönyilásos panel csavarjait , pattintsd le, csavard ki a hütöventi 3 csavarját (vissza rakni mágnesel dörzsölt hegyü csavarhuzóval tudod legegyszerübben és alaposan takarisd ki a portól a hütörendszert és az alaplapot. Igy nemfog anyira melegedni. Tudom hogy ez nemtartozott a kérdésedhez de ha a höterhelés miatt elvesziti a kontaktot egy két ón golyó a videoproci alatt az alaplap és proci hasa között (ojan 200-db körüli csatlakozási pont) akkor szerintem 20-ezer alatt biztos nem javitják. Szóval ha ezt nyuzod játszani figyelj a megfelelö hütésre. Amugy enek a laptopnak nagyon halványak a színei a kijelzöjén, ha akad egy jó monitorod amire rá tudod dugni azon gyönyörü képet ad. Amugy megbizható jó kis gép, az enyém 6-éves és sosem volt baja, de vigyázni kell rá, a grafikai játék gyenge pontja és életére nézve is veszélyes.
2013. júl. 27. 20:44
 6/6 anonim válasza:
captain claw !!:)
2014. júl. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!