Miért nem indul el a számítógépem?
Bekapcsolom de nem csipog kettőt, ahogyan szokott régen és képet sem ad. Csak megy megy a hűtő is de mint ha nem is lenne, nem tölti be a Windowst. Sőt el sem jut odáig. A monitoron jelet sem ad.
Mi lehet a baja?
És kérlek titeket, hogy ha választ kapnék, ne azt jelentse hogy meg is van oldva. Kérek minél több infot.
Sokkal jobb minőségűnek mondható, mert 2012-be lett véve. Nem tudom mennyire számít az.
Kicseréltem a tápot, de azzal sem csinál semmit, szóval bekapcsolom a gépet, beindul, de nem reagál nem csippant se semmi.
Aztán kivettem belőle a ramot, és kölcsönkértem barátomtól egy működőképes DDR 256mb-os ramját..
Beleraktam elindítottam (a kicserélt táppal és rammal)
bekapcsoltam és 3 hosszú sípolás hallatszott.. utána szünet és ismétlés... Kezdem azt hinni, hogy itten nagy problémák vannak.
Milyen az a másik táp?
Csak kíváncsiságból.
Biztosan jó, mert másik gépbe működik.
De azért leírom:
KOBAP4350XA 350W most jelenleg ez van, mert a másikat vissza kellett adnom, de ez a táp biztosan jó, mer egy működő gépből van kiszedve
A jó szubjektív fogalom, ez távol áll tőle.
Komplett konfigodról egy leírást kaphatnék, és egy hányat csipog?
Alaplap: Soltex (típusszáma nincs ráírva)
RAM: DDR 256mb
CPU: nem tudom 1magos lehet és kb 1.60GHZ állítólag
TÁP az az amit leírtam már egyszer
Amikor bekapcsolom nem csippan semennyit.. De most hogy raktam bele másik ramot (ami jó) azzal sípolt hosszan 3mat aztán szünte azt megint
3om.. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!