Ez mitől lehet? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm konfigja: amd athlon 64 3500+ ~2.2ghz , 512ram és nvidia geforce 8600gts. az enyém: intel celeron 2.53ghz felvan huzva 3ghz-re, 1gb ram és ati radeon x1650pro. mindketten játszunk a wow-val de neki arénán kb 80fps-e van nekem kb 10. 25fős instába is van neki stabilan 15.nekem ha nemfagyok ki jó ha van 1 stbstb.. mi az én gépem gyenge pontja? mert én azhittem hogy az enyém mindenben 1 fokkal jobb és nemértem :D:|2013. máj. 1. 09:14
1/8 anonim válasza:
A Celeron mikor volt erős proci? :O
2/8 A kérdező kommentje:
szoval a proci a gyengém?:D
2013. máj. 1. 10:06
3/8 anonim válasza:
Jó lenne tudni az alaplapod típusát és azt, h az 1GB RAM egyben van v 2-ből, esetleg 4-ből jön össze?
Az alábbi összehasonlító teszt szerint a video kártyád tudása is elmarad a másikétól - jócskán.
4/8 A kérdező kommentje:
ASRock P4i65G. egy darab 1gb-os ram van benne
2013. máj. 1. 10:18
5/8 anonim válasza:
A dual-channel kihasználása érdekében tegyél mellé még 1GB RAM-ot (uolyat, mint ami benne volt v vegyél 2 egyformát) és válassz hozzá procit az alábbi listából:
Prescott 1M cache proci lenne jó. Használtan még kaphatsz. A megnövekedett hűtési igényről azonban gondoskodni kell. Ezek a Prescottok nagyon tudnak "izzadni" ! :)
6/8 A kérdező kommentje:
már nem költök erre a gépre nyáron tervezek új gépet venni mert ez már elég elavult :D de azért köszönöm :)
2013. máj. 1. 11:33
7/8 anonim válasza:
Én is így gondoltam! Persze, h sokkal jobb egy új konfig. A Tiéd már vagy 8 éves is lehet ... :(
8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ezt már 7 éve nyúzom azthiszem.:D
2013. máj. 1. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!