Ezek a Facebookos "likeolj és nyerj" típusú hirdetések valóban nyerősek?
Figyelt kérdés
Odaírják hogy ha likeolom az oldalukat akkor megnyerhetem a hirdetett cuccot, ingyen. Ezek valóban igazak?2013. ápr. 30. 13:42
1/3 anonim válasza:
Általában csak nagy boltoknál valósak, főleg elektronikai üzleteknél.
Végül is megéri nekik, mert jó reklám, és nekik nem kerül túl sokba néhány ajándék.
Egy névtelen oldalon, teljesen átláthatóan hamis hirdetést könnyen kilehet szúrni, még írják is sokan.
Egy próbát megér, én mondjuk elszoktam nevetgélni a fogyatékos embereken, akik hamis hirdetést osztanak meg.
2/3 Golan Trevize válasza:
Igen, megnyerHETed.
De én még olyanról nem hallottam, hogy valóban nyert is volna valaki.
3/3 anonim válasza:
Mivel fb szabályzatában benne van hogy a like gombot ilyen dologra nem használhatod, így nem igen hiszem hogy ezeket valaki meg is nyeri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!