Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptophoz csak mélynyomót nem...

Laptophoz csak mélynyomót nem lehet kapni?

Figyelt kérdés

Van egy pár sima sztereó hangszóróm,de kellene hozzájuk egy mélynyomó is,mert ezek így csak ciceregnek. Nem nagy,valami 20-25Wattos elég lenne a panelba. Laptophoz kellene,szóval Jack dugós jó csak.

Lehet így külön is kapni,mert nem szeretnék most egy 2.1-ért külön kiadni pénzt?

2013. ápr. 29. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:

És hogy dugod rá egyszerre a kettőt?

Elosztóval? le fog esni a jelszinted, halk lesz.

Amúgy megoldható, aktív sub ládát keress. Az a lényeg,h ogy legyen benne egy erősítő.

2013. ápr. 29. 19:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem kell elosztó. A laptopon két jack bemenet van egymás mellett.
2013. ápr. 29. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:

2 bemenet? az oké, de a erősítőnek kimenet kell.

De ha két kimeneted van akkor oké.

Mondjuk én még nem láttam 2kimenetű notebook hangmeghajtót, ezek szerint biztos létezik.

Az nem vonal\mikrofon bemenet?

2013. ápr. 29. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá,de a két kishangszórót bármelyikbe dughatom,ugyanúgy szó. Erre gondolok--> [link]
2013. ápr. 29. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:

az egyik mikrofon bemenet, túloldali, a másik vonal kimenet, erről lévő.

Érdekes anomális ha mindketttővel szól...fura.

2013. ápr. 29. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!